delovna varovalna oprema

Ali veste, da so delavci, oblečeni v kvalitetno delovno varovalno opremo bolj varni, pripadni in bodo prinašali več zaslužka?

Odlična delovna varovalna oprema pri zaposlenih je ključnega pomena. Prav tako zaposleni predstavljajo vašo sliko podjetja. Ne samo da bodo zaposleni varni na delovnem mestu, na njihova delovna oblačila lahko postavite logotip podjetja ali logotip blagovne znamke, saj so raziskave pokazale, da enotno oblečeni delavci čutijo večjo pripadnost podjetju.

Poznate stari pregovor, da “obleka naredi človeka“?

Samo v razmislek – komu bi zaupali vi?

Podjetju, kjer so zaposleni oblečeni vsak po svoje, ali podjetju, kjer so zaposleni oblečeni enotno, lepo, predvsem pa, da imajo delovno varovalno opremo glede na dejavnost podjetja?

Dokazano je, da v podjetju, kjer so zaposleni oblečeni enotno in je delovno okolje urejeno, so kupci oziroma potencialni poslovni partnerji pripravljeni zapraviti več in hitreje skleniti dolgoročno sodelovanje, kar pa se seveda še kako pozna pri dobičku.

Sinonim za kakovostno in eleganco sta znamki Dickies in Portwest, ki se lahko pohvalita z dolgoletno tradicijo. Saj ima njihova delovna varovalna oprema dolg seznam pridobljenih certifikatov. Preverite jih lahko tukaj (v angleškem jeziku).

 

PRISKRBITE SVOJIM ZAPOSLENIM DELOVNO VAROVALNO OPREMO, KI JIM BODO OMOGOČALA UDOBNO IN VARNO OPRAVLJANJE DELA

 

Vsa tveganja za vaše zaposlene lahko zmanjšate z odličnimi:

 • delovnimi čevlji
 • delovnimi jaknami
 • delovnimi brezrokavniki
 • delovnimi hlačami
 • delovno varovalno opremo
 • izdelki za zaščito oči, dihal….

 

Široko paleto izdelkov lahko preverite v katalogu Dickies in katalogu Portwest.

 

Zaščitna delovna obleka pripomore k udobnejšemu in varnejšemu delu – tudi v ekstremnih pogojih:

 • delo s staljeno kovino ali električnim tokom
 • delo z ostrimi predmeti
 • izjemno nizkimi ali visokimi temperaturami
 • ekstremni vremenski pogoji
 • prisotnost eksplozivnih in vnetljivih snovi ali kemikalij
 • zaščita dihal, proti vdihavanju nevarnih snovi v zraku

Ste takoj pomislili na ceno? Naj vam takoj povemo, da so pri nas vrhunska oblačila na voljo po izjemnih cenah, ta investicija pa se vam bo tudi večkratno povrnila (manjši odstotek bolniških odsotnosti).

Ker je vsak delavec na delovnem mestu izpostavljen nezgodam, lahko kljub upoštevanju delovnih predpisov pride do nezgode. Nekatera delovna mesta so sicer manj tvegana, pa vendarle se nezgoda lahko pripeti. Lahko pademo po stopnicah, se spotaknemo, urežemo s papirjem ipd. Za nezgodo na delovnem mestu se šteje le nezgoda, ki se zgodi na redni poti na delo ali z dela, v kolikor prevoz organizira delodajalec in nezgoda na službeni poti.

V primeru delovne nezgode daje Zakon o delovnih razmerjih delavcu pravico, da uveljavlja odškodnino.

V kolikor je prišlo do delovne nezgode in bi želeli uveljavljati odškodnino ali potrebujete le kakšen nasvet, pa vam svetujemo, da se obrnete na IUS PRO Pravno zastopanje in svetovanje, kjer vam bo skupina odličnih pravnikov pomagala na vseh pravnih področjih.

ius pro logo

Za več informacij ali individualno ponudbo smo na voljo preko kontaktnega obrazca ali na 069 91 63 63.