Zamislite si dizajn

Od zamisli do uresničitve - Sodelovanje pri oblikovanju in tisku po meri

Če ste stranka, ki si želi izvirne in edinstvene tiskovine, imamo za vas rešitev. Pri našem podjetju vam ponujamo prilagojeno oblikovanje in tiskanje, kjer si lahko zamislite dizajn, mi pa ga bomo uresničili v življenje. Ta sodelovalni pristop omogoča, da se vaše ideje in vizije prepletejo s strokovnostjo našega grafičnega oblikovanja ter vrhunsko kakovostjo tiska.

Prvi koraki

Prvi korak v procesu je vaša zamisel. Ne glede na to, ali imate jasno predstavo o dizajnu ali pa potrebujete strokovno usmeritev, bomo prisluhnili vašim potrebam in željam.
Naša ekipa bo skrbno poslušala vaše ideje, cilje in predloge ter se prepričala, da razumejo vašo vizijo v celoti.
Naši izkušeni oblikovalci bodo nato prevzeli vajeti. Na podlagi vaših navodil in zamisli bodo ustvarili grafični dizajn, ki bo odražal vašo blagovno znamko, sporočilo ali koncept. Sodelovali boste pri oblikovanju, saj bomo z vami delili osnutke in vam omogočili, da izrazite svoje mnenje ter vključite morebitne spremembe ali izboljšave.

Ko se dogovorimo o končnem dizajnu, se osredotočimo na tiskanje. Z našimi visokokakovostnimi tiskalniki in strokovnim znanjem bomo poskrbeli, da se vsak detajl in barva v vašem dizajnu pravilno reproducirata na tiskovinah. Uporabljamo najnovejšo tiskarsko tehnologijo, ki nam omogoča doseči vrhunske rezultate v smislu ločljivosti, natančnosti in barvne reprodukcije.
Med celotnim procesom vas bomo redno obveščali o napredku. Vam bomo poslali vzorce, predloge ali digitalne prikaze, da boste lahko spremljali napredek projekta. Vaše zadovoljstvo je naša prednostna naloga, zato si bomo prizadevali doseči najvišje standarde kakovosti.
Ko so tiskovine pripravljene, se osredotočimo na njihovo dostavo. Poskrbeli bomo, da bodo vaše tiskovine varno zapakirane in pravočasno dostavljene na vaš naslov. Tako boste lahko brezskrbno nadaljevali z uporabo in distribucijo tiskovin.

  • Pon - pet: 9:00 - 12:00
  • Sobota: 10:00 - 12:00
  • Ned in prazniki: Zaprto

Vaši zamisli damo življenje.