Stenske nalepke

Stenske nalepke

Stenske nalepke so enostaven in učinkovit način, da svojim stenam dodate osebnost in karakter. Z različnimi dizajni in vzorci lahko stenske nalepke spremenijo občutek in videz prostora brez velikih stroškov ali neprijetnih postopkov.

Stenske nalepke so običajno narejene iz vinila, kar omogoča trajnost in odpornost na zunanje vplive. Nalepke so lahko različnih velikosti in oblik, zato jih lahko prilagodite svojim potrebam in prostoru. Obstaja veliko možnosti, ko gre za izbiro dizajnov, zato lahko izberete nekaj, kar se ujema z vašim stilom in osebnostjo.

Namestitev stenskih nalepk je enostavna in hitra. Potrebujete le nekaj osnovnih orodij, kot so ravnilo, škarje in lopatica za nanašanje nalepk. Nalepke se običajno prilepijo na čisto in suho površino, kar pomeni, da morate pred namestitvijo temeljito očistiti steno.

Stenske nalepke so lahko odlična izbira za vsak prostor v vašem domu, od spalnice do kuhinje. Obstajajo tudi stenske nalepke, ki so posebej zasnovane za otroke, z zabavnimi in barvitimi motivi, ki bodo popestrili otroško sobo.

Poleg tega pa so stenske nalepke tudi odličen način za oglaševanje vašega podjetja ali blagovne znamke. Lahko jih uporabite za predstavitev vašega logotipa ali poslovnih sporočil na steni vašega poslovnega prostora.

Stenske nalepke so odličen način za dodajanje osebnosti in sloga vašemu prostoru, hkrati pa so tudi praktične in enostavne za uporabo. Z veliko izbiro dizajnov in vzorcev, lahko ustvarite popoln videz, ki se ujema z vašim stilom in osebnostjo.

Pri nalepkah je nekaj omejitev, saj ni priporočljivo lepljenje na stene, ki so barvane s "pralno" barvo ali barvo z lateksom.

Če nalepk ne bi želeli lepiti sami, nudimo tudi storitev polepitve.

Naročite svoj motiv stenske nalepke

Pišite nam na email tisk@arpos.si, nekaj pripravljenih motivov pa lahko najdete tudi v naši spletni trgovini.

  • Pon - pet: 9:00 - 12:00
  • Sobota: 10:00 - 12:00
  • Ned in prazniki Zaprto