Tisk in izrez avto nalepk

Avto nalepke

Izrez in tisk avto nalepk je odličen način, da svoj avto spremenite v izrazito vozilo, ki pritegne pozornost. Poleg tega so avto nalepke lahko tudi odličen način za oglaševanje vašega podjetja ali blagovne znamke.

Postopek izdelave avto nalepk se začne z oblikovanjem želenega dizajna. To lahko storite sami ali pa izberete storitev oblikovanja, ki vam bo pomagala pri ustvarjanju popolnega dizajna. Ko je dizajn pripravljen, se natisne na poseben material, ki je trpežen in odporen na zunanje vplive, kot so UV žarki, dež, sneg in druge vremenske razmere.

Nato sledi izrez nalepk. To je postopek, pri katerem se s posebnim rezalnikom izrežejo posamezni deli nalepk in odstranijo nepotrebni deli. Po izrezu se nalepke prilepijo na poseben prenosni papir, ki omogoča enostavno namestitev nalepk na avto.

Namestitev avto nalepk je preprosta in jo lahko izvedete sami ali pa vam jih namestimo mi. Nalepke se prilepijo na čisto in suho površino avtomobila, kjer ostanejo trdno nameščene in odporne na zunanje vplive.

Izrez in tisk avto nalepk ponuja veliko prednosti. Nalepke so odličen način za osebno prilagajanje vašega avtomobila. Obenem je polepitev vozila dober način za oglaševanje vašega podjetja. Avto nalepke so zelo trpežne in odporne na zunanje vplive, kar pomeni, da bodo dolgo časa ostale v vrhunski obliki.

Če iščete način za personalizacijo svojega avtomobila ali promocijo svojega podjetja, so izrez in tisk avto nalepk zagotovo vredni razmisleka. S pravilno izbranim dizajnom in kakovostno izdelanimi nalepkami lahko spremenite videz svojega avtomobila in izstopite v množici.

Lahko vam svetujemo glede samih možnosti dizajna in same polepitve vozila.

Pišite nam na tisk@arpos.si, nekaj pripravljenih, manjših avto nalepk pa najdete v naši spletni trgovini.

  • Pon - pet: 9:00 - 12:00
  • Sobota: 10:00 - 12:00
  • Ned in prazniki: Zaprto